Verduurzaam je woning

Net als jij vind ik verduurzamen belangrijk. Ik vertel je welke energiebesparende maatregelen er zijn, wat ze kosten én wat je ermee kunt besparen. Als je weet wat je wilt doen om je woning te verduurzamen, kun je nadenken over hoe je dit gaat bekostigen. Er zijn namelijke meerdere mogelijkheden en wellicht kom je in aanmerking voor subsidies. Met het verduurzamen van je woning verhoog je niet alleen je wooncomfort, het is ook aantrekkelijk voor je portemonnee.

Heeft jouw woning al energielabel A?
Dan krijg je bij mij nu tijdelijk een rentekorting van 0,15% op de rentevaste periode 10 jaar zonder NHG. Ontdek hier meer over mijn energielabel korting en de bijbehorende voorwaarden. 

Bereken wat verduurzamen voor jou betekent

Welk energielabel heeft de woning op dit moment? Energielabel voor woningen

Wat is het voor soort woning?

Welke maatregelen wil je nemen?

Wat kun je besparen?

Je verduurzamingsbudget

0

Energiebesparing 0
Rente en aflossing duurzaamheidshypotheek 0
Besparing per maand 0
* Resultaten zijn een indicatie en op basis van 1,5% rente*

Duurzaamheidshypotheek

De duurzaamheidshypotheek is een hypotheek speciaal voor het verduurzamen van je woning. Het is een extra lening die je afsluit naast de hypotheek die je nodig hebt voor de aankoop van je woning. Het bedrag dat je extra leent om te verduurzamen, stort ik in een bouwdepot. Hiervan betaal je de rekeningen van installaties en werkzaamheden. Je hebt hier 2 jaar de tijd voor. Voor de duurzaamheidshypotheek reken ik ook nog eens een lagere rente van 1,5% met NHG en 3% zonder NHG.

  • Later beslissen

    Weet je nog niet precies wat je wilt doen? Geen probleem. Ik reserveer alvast het budget voor je. Je hebt twee jaar de tijd om de werkzaamheden uit te laten voeren. Zo kun jij je nu focussen op de verbouwing of inrichting.

  • Betalen via mijn app

    Je rekeningen declareer je heel eenvoudig in mijn bouwdepot app. Gewoon vanaf je bank en zonder papieren rompslomp. 

  • Aantrekkelijke voorwaarden en rente

    Het maximale bedrag waarvoor je een duurzaamheidshypotheek kunt afsluiten is 35.000 euro. De rente staat gedurende de looptijd van maximaal 15 jaar vast. Je betaalt 1,5% rente met NHG en 3% zonder NHG.  

Meest duurzame hypotheekverstrekker

Wist je dat ik dit jaar ben uitgeroepen tot meest duurzame hypotheekverstrekker onder de 5 jaar? Ik vind het namelijk belangrijk om verduurzamen aantrekkelijk te maken voor bestaande en nieuwe klanten. Zo maken we samen de woningmarkt een stukje groener!

Lees meer over verduurzamen